Online talkshow: Big Data & Marketing

In deze uitzending van "Klant.TV" leer je hoe je met “Big Data Marketing” klein kunt beginnen en met die ervaring snel kunt opschalen met data uit meerdere bronnen.

Praktische informatie

InschrijvenUitzending:24 maart 2017, 14.00 uurOrganisator:Klant.TVKosten:GratisExperts:Paul Postma (Consultant, Adviseur, Spreker- Paul Postma Marketing Consultancy), Alex Beishuizen (Content Director- AG Connect & Adfo Groep), Jacqueline Post (Directeur Marketing, Communicatie & PR- Funda)
Let op: Deze uitzending heeft plaats gevonden op 24 maart 2017. U kunt daarom niet meer deelnemen aan de live uitzending. Wel kunt u de uitzending terugkijken door op onderstaande button te klikken. Terugkijken

Informatie

Door data uit allerlei bronnen te gebruiken kunnen organisaties hun klanten op een steeds relevantere wijze bereiken. Gedrag is terug te lezen in harde data waardoor marketeers beslissingen kunnen nemen op basis van bewijs in plaats van onderbuikgevoel. Maar het praktisch gebruiken van data blijft een technische, organisatorische en commerciële uitdaging. In deze unieke online talkshow gaan we daar dieper op in.

Paul Postma
Paul Postma zal als tafelgast in de studio aanwezig zijn. Paul is auteur van het boek “Big Data Marketing”. Hij laat zien hoe je klein kunt beginnen en met die ervaring snel kunt opschalen door gebruik te maken van data uit meerdere bronnen. Aan bod komen onder meer ervaringen van Ben & Jerry’s, Funda, VICE en Landal GreenParks.

Big data ook voor kleinere organisaties
Maar big data is niet alleen van waarde voor de ‘big brands’. Onze tweede tafelgast spreekt daarom op basis van de ervaringen met big data bij kleinere organisaties. En daarbij komen niet alleen de successen aanbod, we besteden speciale aandacht aan valkuilen en mislukkingen uit de praktijk. Zodat jij kunt leren wat wel en wat niet werkt.

De journalistieke noot wordt gewaarborgd door Alex Beishuizen, gastheer van deze online talkshow en hoofdredacteur van Adfo Groep. Maar tijdens deze uitzending kun je ook zelf vragen stellen aan de tafelgasten en je mening delen via polls. Schrijf je in voor deze interactieve uitzending op 24 maart om 14.00 uur. De beste vragen worden beloond met een gratis boek van Paul Postma.

Initiatiefnemers
Initiatiefnemers van Klant.TV zijn onderstaande organisaties.

Some description Some description Some description

Inschrijven is voor dit webinar niet noodzakelijk.

Inschrijven

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw te informeren over deelname aan deze online talkshow. Daarnaast zullen wij u informeren over een volgende online talkshow op Klant.TV